2013. május 28., kedd

EXPECTATION (BG) - Trafik



2013 Június 3. Hétfő, Trafik klub, Budapest
EXPECTATIONS (BG)
NEW DEAD PROJECT
EXTERMINATING ANGEL

Bulgár barátaink az Expectations harmadik alkalommal térnek vissza Budapestre június 3-án. Izgatottak vagyunk, hogy 2013 sem múlik el koncertjük nélkül. Remélem nem kell azokat győzködni, akik már látták őket, hogy hol a helyük. A kétkedők meggyőzésére had idézzem, mit írt a Nuskull.hu legutóbbi, Gone című kislemezükről:

A négyszámos felvétel egyértelmű és következetes fejlődést mutat a bemutatkozáshoz képest: érzelmes (de nem érzelgős), szenvedélyes (de nem csöpögős), erőteljes (de nem enervált) dalokkal rukkolt elő a banda, amelyek gazdag hangszerelésükön, és több rétegű dalszövegeiken keresztül méltán fémjelzik, hogy az Expectations a régió egyik legnagyobb ígérete, és a Shai Hulud, a The Carrier vagy a More Than Life szerelmesei épp úgy rákattanhatnak, mint a Touché Amoré vagy a Defeater rajongói.

Kik is illenének jobban egy ilyen csapat elé, mint a New Dead Peoject? Bemutatni őket már-már sértés lenne. A budapesti punk-hardcore underground egyik pillére ők.

Az estét egy egészen új banda indítja az Exterminating Angel, melynek sokat tapasztalt tagsága korábban olyan bandákban tevékenykedett, mint az Unheard Call, Think Again, Lépéselőny és a Torn From Earth. Nevük – nem véletlenül - egy Catharsis szám címe. Dobjatok még Integriy-t és némi All Out War-t a képbe és már tudjátok mit várhattok. Az élő koncert pedig garantáltan bizonyítja majd, hogy minőségi produkcióról van szó.

http://nuskull.hu/koncert/expectations-new-dead-project/
http://nuskull.hu/beszamolok/a-hardcore-pulzusa-ot-friss-kiadvany/
http://www.facebook.com/onlywhenshared
http://onlywhenshared.bandcamp.com/
http://newdeadproject.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/exterminating.angel.bp
http://exterminatingangel.bandcamp.com/album/s-t

Beugró: 1000 HUF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése